dinsdag 11 januari 2011

Kosten detox voetenbad en kosten detox kuur

De beste manier om het bio-energiser detox voetenbad te gebruiken is om 4 maal per jaar een kuur te doen.

Ik raad het af om zoals wel gezegd wordt (Roy Martina bijvoorbeeld) eens per week een detox voetenbad te nemen.


Het is beter om 4 keer per jaar een bioenergiser kuur te doen. Een kuur met het detox voetenbad spreidt zich uit over 2-3 weken. Je neemt in die tijd om de dag of om de twee dagen een detox voetenbad. Je hebt in die tijd 9 tot 12 keer een detox voetenbad met de bio-energiser genomen.


In de tijd van de detox kuur worden je lever en je nieren extra gestimuleerd om de afvalstoffen en gifstoffen en je lichaam te verwijderen. Je bent na de kuur een stuk schoner. Vanzelfsprekend wil je na de detox kuur zo gezond mogelijk leven. Het is wél de bedoeling dat lever en nieren en ook bijvoorbeeld het lymphesysteem daarna weer op eigen kracht de afvalstoffen van je lichaam verwijderen.


Als je iedere week een bio energiser detox voetenbad zou nemen zouden je organen wel eens lui en slap kunnen worden.

Het is dus goed mogelijk om met familieleden of met  vrienden  of kennissen samen een bio-energiser detox voetenbad aan te schaffen.


Even een rekensom:
Als je met 4 mensen een bio-energiser detox voetenbad van 195 euro aanschaft, kost dat per persoon ongeveer 50 euro. Ieder koopt daarbij zijn eigen vernieuwingspakket. (je hebt dan 1 pakket extra) Dat is nogmaals ongeveer 50 euro per persoon. Per persoon 100 euro.Ieder doet 4 keer per jaar een bio-energiser detox kuur. Dat is bijna 50 maal een detox voetenbad. De kosten voor een detox voetenbad is per keer dan 2 euro. Of per detox voetenbad kuur van 10- 12 maal een sessie is 20- 24 euro.


Eénmaal een detox voetenbad nemen bij een therapeut kost gemiddeld 30 euro.
Een kuur van 10 detoxbehandelingen tussen de 200 en 250 euro. Dat is dus tien keer zo duur.

Het tweede jaar heb je alleen vernieuwingspakketten nodig. 50 euro voor 50 maal een detox voetenbad.

Geen opmerkingen: