zondag 20 februari 2011

Hoe werkt een Detox Voetenbad?

 Door het licht zoute water wordt een minimale stroom geleid. De stroom is op hetzelfde niveau als de energie in ons lichaam. Door het overwerk wat ons lichaam moet verrichten is de energie vaak wat minder geworden. Door toevoer van een beetje extra energie via de voeten in het voetenbad, wordt de bloeddoorstroming  beter. Door een betere bloeddoorstroming gaan de organen wat beter werken. De betere bloeddoorstroming is te zien op foto's van benen voor en ná het voetenbad.

Meer gevoelige mensen voelen tijdens het voetenbad dan ook tintelingen in hun voeten, benen, tot soms aan de heupen toe. Maar ook als je niets voelt, zal je bloed doorstroming toch beter werken.Dat het water vies wordt is eigenlijk maar een bijzaak. er ontstaat sowieso een reactie in het water doordat er een stroom door heen wordt geleidt.Het water beval al zout en andere stoffen. Er ontstaan chemische reacties.Als er geen voeten in het bad zitten kleurt het water ook al oranje.
Bij verschillende mensen krijgt het water een verschillende kleur. Het is waar dat het water na een kuur minder vies en donker is dan aan het begin van een kuur.

Geen opmerkingen: